Community of Practice Bodemkwaliteit

Dit is het digitale platform voor de Community of Practice (COP) Bodemkwaliteit. Op dit platform staan informatie, nieuwsberichten en een agenda over bodem, de veranderingen op dit gebied met de komst van de omgevingswet en andere bodemgerelateerde onderwerpen

Met de komst van de omgevingswet gaat er veel veranderen voor gemeenten, waterschappen, omgevingsdiensten en de provincie. (Bodem)bevoegdheden worden gedecentraliseerd en er wordt verwacht dat we van een sectorale naar een integrale aanpak gaan. Naast uitvoering van publieke bodemtaken en de omgang met bodemverontreiniging heeft iedereen ook de taak om de intrinsieke waarden (natuurlijk kapitaal) die bodem en ondergrond bieden te beschermen en duurzaam te benutten.

In de Community of Practice (COP) Bodemkwaliteit kunnen we met elkaar delen waar we tegen aanlopen en elkaar helpen. Interessante evenementen en bijeenkomsten kunnen via de agenda gedeeld worden. Onder het kopje 'nieuws' kunnen we elkaar op de hoogte brengen van actualiteiten. Ten slotte kunnen onderaan de pagina kennisdocumenten met elkaar worden gedeeld.

Afbeeldingen

Vitale bodem

Reageren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...